sunnuntai 16. joulukuuta 2012

känniapina

Äitini on aina kehunut minua fiksuksi tytöksi. No olen tässä puolen vuoden aikana todistanut itselleni että äitini taisi olla pahasti väärässä, onneksi hän ei tiedä sitä... tai ehkä hän on oppinut huomaamaan ettei hänen tyttärensä taidakaan olla se penaalin terävin kynä, mutta olen kiitollinen että hän uskottelee minulle päinvastaista. muumini ovat laaksossa ja sitä rataa..

Mitä tunteisiin tulee, en ole varmaan koskaan ollut kovin rationaalinen. Jos pitää valita tunteiden ja järjen väliltä, voitte vain arvata kumpaa kuuntelen. Siinä sitten rämmitään jatkuvasti ojasta allikkoon. Se miksi nyt kirjoitan tällästä liibalaabaa johtuu siitä, että painiskelen ihastumisen tunteeni kanssa..  kultapoika voisitko suksia pois muumittomasta laaksostani?? tai siis toisin sanoen, lähde lätkimään ajatuksistani kiitos!

Tosrataina vietimme pikkujoulua parhaimpien ystävieni kesken (yksi tosin on edelleen lähi-idän matkallaan).. Iltamme alkoi valkoviiniglögin kittaamisella ja perään kumosimme myös yhden valkkaripullon. Tämän jälkeen suuntasimme ravintolaan josta olimme varanneet pöydän. Joimme ja söimme ja joimme. ja lopulta olin itse ainakin niin perseet, että ravintolasta ulos astuttuani heti ensimmäinen tekoni oli oksentaa punaviiniä valkealle hangelle.  Eipä siinä, matka jatkui kaikesta huolimattaa baariin... jossa ei ollut ketään vielä paikalla. Valtasimme tanssilattian noloilla mooveillamme ja ystäväni opetti minulle jonkun hyvin eriskummallisen valotikkutanssin.. no, siinä sitten kirjaimellisesti tehtiin kuperkeikkoja baarin lattialla, jopa baarimikot pysähtyivät tuijottamaan meitä miettien "pitäisikö nuo heittää ulos?". Pari diskoturkkilaista kaivoi kännykamerat esiin ja kuvasivat meitä.. eli matskua on varmaan löydettävissä internetin ihmeellisestä maailmasta?

Puolustukseni voin todeta, että juon hyvin harvoin alkoholia humalahakuisesti ja nyt selvisi syykin sille että miksi. Kävin pussaamassa posliinia ainakin kymmenesti illan aikana tai vastaavasti puhumassa norjaa, ettei tule vääriä mielikuvia siitä että olisin sortunut lesbosekstailemaan. ehei. laatta lensi laahjakkaasti, mutta biletystähän se ei haitannut. Löyhkäsin pahalle ja näytin vielä pahemmalta. Jossakin vaiheessa kultapoika asteli baariin ja alkoi pyörittää taas sitä hyvin kaunista opiskelijatyttöämme sitseiltä. Tämähän kirpasi hieman jälleen. perkele. Ystäväni (joka tunnetaan myös siitä, että hän vetäsi penispäätä turpaan hänen pettäessään minua) käveli kultapojan luokse ja tokaisi tälle: "Tämä on pitkän harkinnan tulos, saanko sanoa tämän sulle? Huomasitko että tuolla jaettiin piparia?"... Ystäväni siis osoitti oville, sillä siellä jaettiin pikkujoulun hengessä ihan oikeita syötäviä piparkakkuja. No olihan siinä sitten naurussa pitelemistä.

Lähdimme kotiin yhden aikaan yöllä, mikä oli hyvä etten nolannut itseäni yhtään enempää. Kävin suihkussa jonne olin vähällä sammua ja istuma-ammeestani ylös noustessani olin repiä suihkuverhon mukanani. Sieltä sitten raahauduin tietokoneella ja sain sellaisen älyväläyksen että.... Lähetin penispäälle fb-viestiä (hänhän ei siis ole ystäväni facebookissa). Penispää-eksäni viettää siis vaihtovuottaan pallon toisella puolella ja seurustelumme aikana hän oli aina todella hyvin pukeutuva ja komea. No nyt hänestä on kuoriutunut sellainen hamppi risupartoineen ja hipsterivaatteineen, että melkein pistää nauruksi.. etenkin kun hän aina ennen pilkkasi kaikkia hipstereitä. Linkkasin hänelle viestissäni http://hipsterorhomeless.com/ -nettisivun ja liitin oheen viestin "uutta ulkomuotoasi ajatellen".

Voitte kuvitella kuinka minua seuraavana päivänä hävetti koko kamala eilinen. Facebookkiin menessäni viestilaatikkoni vilkutti punaista ja muisto eilisestä palautui mieleeni.. no ei nyt helvetti. Kesti 15min ennenkuin uskalsin avata tämän kirkuvan punaisen ilmoituksen.. vastaus kuului näin: " :D  kaikki on itseasiassa kehunut, että olen parhaiten pukeutuva reppuselkämatkailija, jonka ne on ikinä nähnyt. oon kyllä pyrkiny tuohon koditon-lookiin, etten tulis ryöstetyks"


en vastannut..










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti