maanantai 18. helmikuuta 2013

suutelumokia

Kävin keskustelua ihanan työkaverini kanssa. Hän halusi avautua minulle aiheesta: huonot suudelmat.
Hän kertoi että hänelle sattuu aina ne kamalat tapaukset ja pakko myöntää että tiedän kyllä tunteen. Olen suudellut niin monia sammakoita elämässäni, että prinssien löytäminen niiden joukosta on välillä melkeinpä mahdottomuus. Työkaverini kertoi viimeisimmän tapauksen pussanneen kuin koira ja luuli tämän vitsailleen suutelutaitojensa kanssa.. mutta karu totuus oli se, että mies oli vain yksinkertaisesti huono suutelija.

Tästähän revimme juttelun aihetta sitten kerrakseen. Itse inhosin suutelua aina siihen saakka kunnes löysin penispään. Luulin tosissani etten yksinkertaisesti vain pitänyt suutelemisesta, mutta luuloni osoittautui vääräksi. Olin vain koko siihen astisen elämäni suudellut vääriä tyyppejä. Tästä syystä uskon, että ihmisen johon on valmis rakastumaan tunnistaa suudelmasta. Suudelma kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Se on kemiaa.

Itse inhoan kielareita tuntemattomien kanssa. En ymmärrä miksi toisen suu pitää heti alkuun koluta läpi niljakkaalla lihaksella joka on tarkoitettu hammasvälien puhdistukseen ja ruoan siirtämiseen pureskeltavaksi. Toisaalta, olen sen verran itsekriittinenkin että varmasti löytyy ihminen joka pitää minua huonona suutelijana.. tai hengitykseni haisee ruokavalioni myötä jatkuvasti valkosipulille tai vastaavaa. Eipähän tule pussattua vampyyreita.

Ystäväni (tämä työkaverini siis) listasi top 10 suutelumokaa, jotaka ajattelin jakaa teidän kaikkien kanssa. Sillä mielestäni lista oli hyvin kattava. Tässä se nyt tulee:

1. Tukehduttaminen
2. Kireät huulet
3. liian märkää
4. kieli kurkussa
5. lahna, ei tee mitään.
6. huulten pureminen verille
7. kumppanin tuijottaminen samanaikaisesti
8. lipominen (kuin koira)
9. imeminen
10. näykkiminen ilman suutelemista

Ja itse lisäsin listaan vielä:

11. Ääntely. Mikään ei ole hirveämpää kuin ynähtely pussailun aikana. Ihan kuin toinen saisi orgasmia pelkästä suutelusta? Hyi yrjö. G-piste huulissa.

Siinäpä se. Onko kellään kokemuksia huonoista suudelmista?

Loppuun vielä blogi johon itse jäin ainakin täysin koukkuun: Sanasta sanaan



haha.  Anteeksi. viimeinen kuva ei liity toivottavasti mitenkään kenenkään pussailurutiineihin... tämä hämmensi minut niin pahasti googlen kuvahausta etsiessäni ällöttäviä huulia tai iljettävää pussailua. enjoy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti