keskiviikko 31. lokakuuta 2012

kirje tulevaisuudesta

Oli aikamoinen yllätys tulla tänään kotiin. Mähän totisesti kirjoitin mallipojalle kirjeen kolmisen viikkoa sitten.Tänään löysin pikkuruisen paketin lattialtani. Paketti sisälsi nenäliinapaketin ja kirjeen.

Kirje alkoi näin:

parahin  Hei   Rakkahin   Veera

Ensiksi haluaisin painottaa tämän olevan rakkauskirje, ihan vaan että sulla riittäisi mielenkiintoa lukea se loppuun (itsehän olin aloittanut kirjeeni hänelle sanoin: tämä ei ole rakkauskirje, ajattelin mainita ihan varmuuden vuoksi että uskallat lukea sen kokonaisuudessaan). Olen mitä eniten pahoillani myöhästyneestä vastauksesta. Toivottavasti tämä kirje löytää sinut terveenä ja hyvissä voimissa, tai ylipäätänsä löytää sinut. 

Pahoittelen viivästynyttä vastaustani. Ilmeisesti postivankkurit jotka kuljettivat arvokasta karkkilastia tulivat ryöstetyiksi ja osa kirjeistä oli avattu ja suljettu teipillä. (olin teipannut kirjeeni varmuuden vuoksi kiinni) Säilyneet riekaleet kontolleen ottanut kuriiri oli toimittanut postin jostain syystä monta vuotta vanhaan osoitteeseeni (lähetin kirjeen vahingossa väärään osoitteeseen) ja onnistunut hevosineen kuolemaan narkolepsiaan. 

Sitten hän kirjoitti kuulumisiaan.. ja jatkoi:

Veera-pieni. Ei pojat välitä sun hiusväristä (olin kirjoittanut hänelle tukkakriisistäni) Pojille riittää isot tissit, nätti naama, hyvä perse, paljo suihinottoja ja kasa voileipiä. Niin älä pelkää että hiusvärisi vuoksi jäisit yksin. Sitä Taylor Lautneria et välttis saa (taisin mainita kirjeessäni jotakin Lautnerin suloisuudesta) mutta eiköhän me sulle joku Danny DeVito löyvetä :D

plääplääplää

Jos et oo vielä sattunu huomaamaan niin tässä kirjeen mukana on paketillinen nenäliinoja ihan vaan ettei tarvitse niistää asiakkaiden ruokiin, ellei ne sitä erikseen pyydä (kirjoitin hänelle siis flunssaisena ja mainitsin että työnteko on aivan hirveää kun räkä valuu ruokaa valmistaessa).

< 3: lla mallipoika (toi on sydän, eli rakaudella. Etenkin kun alussa painotin tän olevan rakkauskirje). (itseähän siis olin piirtänyt omaan kirjeeseeni liekkien kuvan sydämen kuvan tilalle ja selittänyt sen tarkoittavan lämmöllä Veera).

Kirjeen mukana oli myös erillinen lappu jossa luki:

Veera   kevät 2039

Se sairaus, ne rokotteet ei toiminu. Sun pitää käydä useammin piip (mallipojan paikkakunta). Joka viikonloppu ennenku on liian myöhästä. Ihmiset, eli jäljellä olevat, meitä on enää kourallinen. Se epidemia tappoi 98% ihmiskunnasta ja loput on hedelmäll mahoja. Mene piippiin vain niin voit pelastaa ihmiskunnan.

Tulevaisuudesta: Mallipoika

hahhahahahhahahahahha..Aivan ihana!! Tää tyyppi saa mut kyllä aika ajoin hymyilemään ja nauramaan ihan kunnolla! Se omisataa aivan loistavan huumorintajun ja selvästikin tuntuu pitävän musta. Voi kun olis loistavaa jos voisin risteyttää kultapojan ja mallipojan keskenään.Mitä siitä sitten syntyisi? kullipoika hahahhahaha.. Okei. hauskaa. Mallipoika todellakin omistaa piirteitä joita tahtoisin kultapoikaan ja toisinpäin. Voisimpa tunkea ne kaksi blenderiin ja luoda täydellisen sekoituksen juuri minulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti