keskiviikko 7. marraskuuta 2012

älkää tehkö samaa virhettä

Sinkkuelämän sietämätön tylsyys. Oikeasti, älkää kukaan ryhtykö sinkuiksi jos ei ole aivan pakko. Sinkuilla on salaliitto varattuja kohtaan, he haluavat vetää kaikki tähän kurjuuteen uskottelemalla sinkuilla olevan hauskempaa.. Näin ei ole! Ainakaan minun kohdallani. Tai okei, voisi ehkä olla jos kaikki ystäväni olisivat sinkkuja.. silloinhan me käytäisiin miesjahdeissa yhdessä, mutta tilanne jossa olet yksin sinkkuna onnellisessa  parisuhteessa elävien ystäviesi seurassa ei ehkä ole niin hehkeää. En kuitenkaan tahdo valittaa (vaikka teenkin sitä jatkuvasti), minulla on kaikesta seurustelevaisuudestaan huolimatta maailman parhaat ystävät ja on yksinomaan ymmärrettävää etteivät he tahdo juosta kultiensa kainaloista kaikenmaailman kissanristiäsiin-enpä tahtoisi minäkään. Vikahan on täysin minussa itsessäni, pitäisi olla vaan tarpeeksi rohkeutta tehdä asioita  ominpäin ilman ystävien taustatukea. Ja jos olisin oikein fiksu, käyttäisin tämän luppoajan kandin työstämiseen. Mutta enhän minä ole.

Miehiäkään ei näy mailla eikä halmeilla, ovatko he ehkä kuolleet sukupuuttoon? Kultapoika lopetti yhteydenpidon täysin ja mallipoika pisti tekstaria viimeksi VIIME VIIKOLLA! "Mie tykkään susta".. jee jee. Ei ole siis mitään mistä kirjoittaa.



2 kommenttia:

  1. Niin samaa mieltä! Sinkkuus on kaikessa vapaudessaan ja kiehtovuudessaan ihan vitun tylsää.. varsinkin kun ei ole ketään sitä jakamassa ja on talvikin ja kylmä ja pimeää ja kaikki potentiaaliset miehet nukkuu talviunta. Tasan ei kä nallekarkit. Tulispa kesä ja rantaleijonat. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juurikin näin, kesällä asiat olivat huomattavasti paremmin. Ehkäpä se tästä vielä nousuun lähtee :)

      Poista