maanantai 19. marraskuuta 2012

Muutoksia

Kuten ehkä huomasitte, muutin blogini osoitetta ja nimeä. Tämä ihan vain siitä syystä että unohdin miksi alunperin lähdin tekemään tätä anonyymisti. Paljastin siis blogini kaikille tutuille ja puolitutuille ja puolituttujen puolitutuille.. eli ihan liian monelle, enkä tästä syystä kyennyt enää kirjoittamaan niin vapaasti kuin ehkä halusin. Oli liian kiusallista, että lähipiirini ulkopuolisetkin tiesivät kaiken jotakuinkin tylsästä sinkkuelämästäni. Tokikaan en ole niin naiivi ettenkö käsittäisi sitä, että blogini on edelleen helposti löydettävissä koska en ole muuttanut sen sisältöä. Uskon kuitenkin että tuttavapiirini ei ole niin ahkeria blogini lukijoita että jaksaisivat koluta nettiä vain löytääkseen äärimmäisen mielenkiintoisen blogini.

Lisäksi! Ajattelin muuttaa nimeäkin, en vain siksi että blogini olisi vaikeammin löydettävissä vaan siksi, että jos kävisikin niin onnellisesti että saisin elää lakanoiden välissä-elämääni useammin kuin kerran puolessa vuodessa niin entinen nimi ei enää ehkä olisi pian niin sopiva. Ajattelin ristiä blogini nimellä: Soitellaan!, ihan vain siitä syystä että se kuvaa tapaamisiani miesten kanssa kaikista parhaiten. Kun poika toteaa treffien/ minkä tahansa päätteeksi: soitellaan, katellaan, näkyillään, kuullaan jne. se nimenomaan tarkoittaa päinvastaista: hyvästi!

Elikkä joo, nyt ehkä uskallan kirjoittaa blogiani hieman tarmokkaammin kun tiedän että sitä ei lue ihan jokainen tuntemani ihminen, vain ne tutut joille pystyn muutenkin kertomaan kaiken ilman sensuuria. Anteeksi ja Kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti