sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Moraalikrapula

Morkkis.. kaikesta. Lähinnä kuitenkin suuresta suustani. Puhun ennenkuin ajattelen ja puhun yksinkertaisesti liikaa kaikille kaikesta. Ongelmanani on liika avoimuus ja liian suuri suu. Siksi mietinkin tänään vakavissani tämän blogin lopettamista.. auttaisiko se ongelmassani? vai onko tämä nimenomaan hyvä keino purkaa puhumisen tarvetta? Sinkkuudessa todellakin huonoa on se, että puuttuu tämä poikaystävä jolle aina kertoi mitä tyhmempiä juttuja, jotenkin en ole vielä sisäistänyt että ystäväni eivät voi korvata häntä ihan kaikessa.

Aloin myös pohtimaan liikaa tänään millaisen kuvan itsestäni annan muille ja mitä muut minusta ajattelevat. Vaikutan todella teinipissis-prinsessalta monessakin mielessä, eikä tämä edes olisi huolestuttavaa jos vain vaikuttaisin tältä, mutta alan itse vakavissani uskoa että minä todella olen tälläinen tyhjäpää ärsyttävä kovaääninen teinitähti. Lisäksi pelkään millainen maine minulle on tästä muotoutumassa, kuka älykääpiö menee harrastamaan seksiä ex- pällipää-poikaystävänsä parhaimman pällipää kaverin kanssa??? Olen niin nolo!

Nyt aloitin hiljaisuuden. en puhu kahteen päivään (toki töissä, koska asiakaspalvelijana en voi sulkea puhetta pois potkujen pelossa) ja lopetan miesjutut nyt tykkänään toistaiseksi.. minustahan on kehittymässä hirveä helppo jakorasia?? Tänään kassapoika lähikaupassani piti silmäpeliä kanssani. Nyt riittää! Suljen silmäni miehiltä ja katson miten se onnistuu, ehkä pystyn keskittymään kandiinkin paremmin kun testosteroni ei ole sekoittamassa päätäni.. ja hyvällä tsägällä en karkoita ääliömäisyydelläni ja mieskeskeisillä puheillani kavereitani ympäriltäni. Kiitos ja kumarrus.

"Hi, Im *piip* and I'm a flirtholic"









3 kommenttia:

  1. Heippa. Et todellakaan voi lopettaa tän blogin pitämistä ! Musta tää on ihan huippu, ja sinkkuna saa tehdä mitä haluaa. Kateelliset huutelee takasin jos haluaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei hätää. En mä tätä vielä osaa lopettaa, vaikka onkin häröä että mun kaverit tietävät tästä lähin aina kun ja jos harrastan kenenkään kanssa mitään intiimiä :D:D.. mutta toisaalta, ne tietäisi kuitenkin koska mulla tosiaan on tämä suuri suu.

      Poista
  2. Et saa lopettaa blogin pitämistä!! Etkä ole ainoa, joka pitää flirttaamisesta ja miehistä... ;)

    VastaaPoista