perjantai 21. syyskuuta 2012

pikkuhutsu

omg...... En tiedä miten voin enää jatkaa tätä blogia.. tunnen itseni ehkä pikkuriikkisen likaiseksi hutsuksi. Hyi minua!

Eilen siis.... Oli bileet, joihin raahasin ystäväni lähes vastoin heidän tahtoaan. Bileissä oli hervoton määrä miehiä, naisia oli baarissa ehkä 1/8 miehiin nähden. Aika tähdellistä. Bileissä pyöri paljon tuttujani mm. työkaverini, lorupussipoika (vaihdoin hänen nimensä tunnistettavista syistä.. voitte lukea hänestä blogitekstissäni "kuka saa lorupussiin kurkistaa"), kultapoika, sekä eksäni eräs kaveri joka on monesti lähetellyt minulle härskejä viestejä facebookissa (kutsuttakoon häntä nimellä ultimate friendzone [koska hänellä on aina ja jatkuvasti yritys päällä naisten suhhteen, mutta naiset tahtovat hänestä vain kaverin.. johtuu osittain ehkä miehen lyhyydestä])  ja löysinpä illan aikana myös pari uutta tuttavuutta. Ystäväni yrittivät parittaa minua eräälle herttaiselle pojalle ja olisivat onnistuneetkin varmasti tässä jos tämä kielletty hedelmäni kultapoika ei olisi ollut samassa baarissa viemässä keskittymiskykyäni (joka oli huono, johtuen monista alkoholijuomista).

Ilta siis alkoi hyvin. Kiehnäsin tanssilattialla tätä paritusyritystäni vasten ja tanssin letkassa kaikkien opiskelijapoikien kanssa (ultimate friendzone ilmaantui heti taakseni letkassa).... Kävin laulamassa karaokeakin yhdessä työkaverini kanssa (muistaakseni biisin paratiisi). Jossakin välissä menimme sitten tupakalle ulos ystävieni kanssa.. Ulos ilmaantuivat parituspoikani ja hänen ystävänsä. Siinä sitten lirkuteltiin, kunnes paikalle astui kultapoika ja lorupussipoika.. jotka tulivat luokseni ja alkoivat heittää läppää luokseni tulemisesta ja kerrossämpylöistä ja taisivat he jostakin siinä sanaillakin.. sitten he lähtivät hakemaan lisää juotavaa ja tulivat uudelleen ulos. Hain haparoivan humalaisen katsekontaktin kultapoikaan ja osoitin sormillani "sinä-minä-meille?". Hän vain nyökytteli vastaukseksi päätään ja viittoi vielä takaisin tarkoitanko vain häntä vai häntä ja lorupussipoikaa vai vain lorupussipoikaa. Osoitin häntä ja hän tuli ottamaan kädestäni kiinni ja veti minut narikoille. Narikoilla hän naureskeli, että kuinka pitkälle aiomme viedä tämän leikkimme. Itse sanoin että jos häntä alkaa pelottaa voimme lopettaa heti.

Pian kuitenkin löysimme itsemme minun luotani. Kultapoika meni aivan jäihin ja pyysi saada vettä juodakseen. Hän naureskeli hermostuneena ja alkoi sopertaa jotakin vain nukkumisesta ja mahdollisesta kotiinlähdöstä. Jotenkin kuitenkin hän istui pian sängylleni ja minä olin hajareisin polvillaan hänen päällään. Aloin suudella häntä ja kysyin tuntuuko pahalta, ei kuulemma tuntunut.. ja loppu onkin sitten sensuroitu.  Sen verran voin kuitenkin sanoa, että ehkäisytarpeilleni tuli käyttöä, vaikkei se niin hyvää oikeastaan ollutkaan. Se kyllä on sanottava että tämä poika osaa suudella!

No.. session aikana hänen puhelimensa piippaa ja ennen kuin käymme nukkumaan hän lukee saapuneen viestin. Se on lorupussipojalta: "Vitun homo, etkai sä menny sinne??" Katsomme toisiimme ja rupeamme nauramaan. Kultapoika vastaa: "Eiku menin kotiin".. *piip piip* "Bojoo!!" Ja kultapoika vastaa: "Joo.. En mä kehannu sinne mennä"..

Aamulla tarjoan hänelle aamupalaa: smoothieta, pekonia ja munia. Naureskelen hänelle: "Mä luulin että tää olis ollu vaikeempaa, sun piti olla mun kielletty hedelmä" johon hän vastasi: "Niin mäki luulin".




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti