maanantai 24. syyskuuta 2012

puhelu

Eihän tästä hiljaisuudesta nyt tule mitään.. Mallipoika soitti.

Olin oikeastaan hyvin yllättynyt, sillä kuvittelin hänen unohtaneen minut nyt tyystin.. tai ainakin minä aloin lahjakkaasti unohtamaan hänet. Sain taas puhelimessa kuulla siitä kuinka hänellä on ulkonäköpaineita ja kaikkea muuta shaibaa... oikeasti. Kysäisin häneltä myös ohimennen sattuuko hän tuntemaan lorupussipoikaa, sillä olin huomannut että mallipojan pikkusisko on lorupussipojan ystävä facebookissa. Mallipoika repesi raikuvaan nauruun ja totesi olevansa hänen kanssaan hyväkin ystävä ja kehoitti  jotakuta pokaamaan lorupussipojan itselleen, sillä tämä kuulemma halusi itselleen jonkun muun kuin tytön jonka kanssa heillä on jo vuosia ollut on-off-suhde. Minä puolestani totesin, että harmi vain että hyvä tyttöystäväkandidaatti asuu tällähetkellä niiinkin kaukana kuin lähi-idässä. Mallipoika totesi kaupungissani olevan pienet piirit ja oli iloinen kun oli päässyt muuttamaan täältä pois. Minä pyysin häntä kertomaan mikä kaupungissani tapahtunut on ollut niin traumaattista että se on aiheuttanut niin suuret antipatiat mallipojalle. Hän ei suostuunut kertomaan joten lahjoin häntä m&m-karkeilla ja kerroin lähettäväni ne hänelle postissa.

Mallipoika rupesi viimein pitkien suostuttelujeni siivittämänä kertomaan tarinaa siitä kuinka hän oli eronnut tyttöystävästään ja kuinka tämä tyttöystävä oli eron jälkeen mennyt panemaan mallipojan parasta ystävää.

Tässä kohtaa meinasi mennä itsellä m&m karkit väärään kurkuun.. vaikka onnekseni minä en halua eksääni takaisin, joten ei sinällään haittaa jos häädin hänet pysyvästi asumaan toiselle puolelle palloa missä hän tällä hetkellä majailee. Mallipoika jatkoi juttuaan siitä kuinka kipeästi tämä oli häntä satuttanut ja kuinka ystävyys hänen parasta ystäväänsä kohtaan oli tämän seksikeissin jälkeen. Omassa mielessäni vain toivon ettei tyhmä tekoni aiheuta minkäänlaista välirikkoa kultapojan ja eksäni välille.  Vaikka samalla.. who cares?


btw.. ette arvaa kuka kävi eilen asiakkaanani?? Torstain paritusyritykseni.. ai oliko awkward tilanne? ai hävettikö?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti